HeerlijkeKoe.nl is gestart uit liefde voor de koe. En uit passie voor het boerenleven.

Als een echt familiebedrijf werken wij dagelijks in onze eigen melkveehouderij aan het blije, vrije en gelukkige leven van de koe. In de achtertuin van Hoorn, het pittoreske Schellinkhout, worden onze dames geboren en groot gebracht. Onze koeien grazen zolang het weer het toelaat zo lang mogelijk in de weide.

Boerenzoon Rens is met het boerenleven opgegroeid en heeft daarbij een grote wens: de consument en de boer dichter en duurzamer bij elkaar brengen. Uit dit oogpunt heeft hij HeerlijkeKoe.nl opgericht. En nu voert hij dit bedrijf samen met zijn vrouw Kitty, die zich na haar spoedcursus inmiddels boerin mag noemen.

Vader Klaas is de oudste van het erf. Een boer met enorm veel kennis en kunde, die alle dames bij nummer en karakter kent. Moeder Vera is boerin. Dagelijks ontfermt zij zich over de koeien en zij mag zich de oppermoeder van de kalfjes noemen. Met vele extra knuffels tot gevolg. Vera geeft je ook een warm ontvangst als je op zaterdag een pakket bij ons komt afhalen.

Wat betreft de productie kennen wij onze keten van A tot Z. We weten dat de koe een liefdevol leven heeft gehad. We werken samen met een lokale slager en een chef-kok, ieder vanuit zijn eigen vakgebied. De slager zorgt ervoor dat het vlees goed rijpt, voor een optimale smaak. En de chef-kok bereid onze kant en klare producten. Uiteraard met zo min mogelijk toevoegingen, zodat het een (h)eerlijk product blijft!