• Als boerenzoon opgegroeid tussen de koeien en bekend met het boerenleven. Passie voor het vak, liefde voor het dier en dat willen delen met mijn omgeving. Dat is de basis van HeerlijkeKoe.nl.

 

  • Door een mooi netwerk in de agrarische wereld, maar ook daarbuiten, dit gezien als een mooie kans om de smaak en beleving van het vlees van onze koeien te delen met de consument. Naar mijn mening is er geen duurzamer vlees, dan het vlees van een ‘dubbeldoel koe’: Deze koeien produceren in hun jonge jaren melk voor de boer en natuurlijk voor u als consument. Daarna heeft deze type koe de aanleg om nog een heerlijk stukje vlees te produceren.

 

  • HeerlijkeKoe.nl heeft nauw contact met boeren uit de omgeving en koopt zelf de slachtrijpe koeien om ze vervolgens ook zelf naar de slachterij te brengen.

 

  • Een slachthuis uit de omgeving slacht onze koeien iedere maandag. Vervolgens wordt de koe gerijpt en is de koe 1 a 2 weken later ‘klaar’. Onze eigen slager zorgt er dan voor dat de koe verdeeld wordt in +/- 30 pakketten met gevarieerd rundvlees. Dit laatste vraagt om een stukje vakmanschap, maar door met de juist mensen samen te werken kunnen wij constante kwaliteit leveren, wordt het vlees keurig gewogen, verpakt en voorzien van een duidelijk etiket, zodat u weet wat er in zit. Uw pakket is uniek, u ontvangt dan ook het nummer en naam van de koe die in uw pakket zit. Niet alleen heerlijk, maar dus ook eerlijk.

 

  • Vervolgens wordt het vlees goed ingevroren en zal het vanuit het distributiepunt van HeerlijkeKoe.nl op bestelling bij u aan huis bevroren worden bezorgd. Om u snel van uw vlees te kunnen voorzien, kan het zijn dat de koeien al op een eerder moment geslacht zijn.¬†Echter, wij¬†verzekeren u van een houdbaarheid van minimaal 6 maanden na levering van het vleespakket (met uitzondering van het hacheevlees).

naamloos (1 van 1)-36